Siapakah pemilik Medela Harmony yang bertuah itu??

10:04 PM 2 Comments A+ a-

Assalamualaikum semua ibu2 yang sweet..

Pertama sekali sangat sori koz TERlalu lambat menhapdet pemenang2 bagi 'Sweet Bonda 1st Giveaway' yang telah berakhir lebih kurang sebulan yang lalu. Makanya di sini saya ingin memberitahu bondas semua yang saya telah pun meng'short-listed'kan beberapa entries yang telah pun memenuhi 'kriteria2' yang telah ditetapkan. (Semuanya ada 14 entries. Entry sape la tu ek?? *hehe*). But the final outcome belum ada lagi koz the 2nd stage will be connducted this coming monday which is-saya akan meminta beberapa orang ibu dan ayah di ofis saya ini untuk membaca dan mengundi entry pilihan mereka. Jadi, entry sape yang paling banyak dapat 'mencuit' hati parents ini makanya saya akan umukan mereka sebagai peserta yang paling bertuah!! *berdebar2 rasanye*.

Jadi persiapkan lah diri anda untuk mengetahui keputusannya pada hari Selasa ini ye.. iaitu pada 1hb Jun 2010. Pape pun jangan lupa solat sunat Hajat banyak2 taw.. *hehe*amin*

Hurry!! You might be the lucky Bonda!!

12:52 AM 47 Comments A+ a-




Assalamualaikum & hai! *wink*
Salam perkenalan ya! Okay, ni 1st time buat giveaway.. Jadi nama contest ni pun "SweetBonda.Com 1st Giveaway.."
Giveaway ni dibuat julung2 kalinya oleh saya sebab saya baru buka webstore saya ni.. Sila la terima saya di alam membeli belah anda ya.. *ngee*

Okay, cara nak dapat hadiah2 menarik yang pasti membuatkan anda tertarik adalah teramat senang..

Caranya? Okay.. sila baca satu persatu ya..

1. Sila pandang ke sebelah kanan anda.. Atas sikit.. Okay.. Nampak tak itu banner SweetBonda.Com? Hehe.. Dengan hormatnye saya harap anda dapat 'copy & paste' banner tersebut di blog anda yang comel itu.. (dan biarkan ia di situ selama2nya.. *ihiks*)

2. Silalah menjadi 'Follower' saya yang terhormat..

3. Anda hendaklah membuat satu entri di blog anda tentang.. "Saya adalah Sweet Bonda kerana..."(buat yang dah berkahwin dan mempunyai anak) ataupun "Saya akan menjadi Sweet Bonda kerana..."(bagi yang baru/sudah berkahwin tetapi belum lagi mempunyai anak ataupun si anak dara.. *hehe*)
-Sila jadikan post anda ini 'sticky post ' di blog anda sehingga 5hb Mei 2010 ya..

4. Pastu tinggalkan mesej anda di ruangan komen di bawah entri ini (Nama, link blog anda, dan entri seperti yg di no. 3 tadi tu ye..)

5. Emel juga di sweet.bonda@yahoo.com semua yang saya minta di no.4

6. Selepas tu anda boleh teruskan kehidupan rutin anda dengan tenang dan gembira dan menanti keputusan contest ini pada 8hb Mei 2010.. (Contest ini akan berakhir pada pukul 12mlm 5hb Mei 2010)

7. Oh ya! Hampir terlupa... pemenang akan dipilih berdasarkan entri yang dirasakan paling menarik, kreatif, dan mencuit perasaan ya.. (dan yang mengikut semua syarat2 di atas dengan ikhlas dan tawaduk.. *huhu*) Judgesnya adalah rahsia.. but still terdiri daripada ibu2 yang mempunyai hati yang penuh dengan kasih dan sayang.. *wink lagi!*

Wah! Sungguh banyak syarat2 yang saya letak? *Sigh* Maafkan saya.. Ini adalah demi kemaslahatan webstore saya ini.. InsyaAllah.. Tetapi.. Jangan risau ya.. Saya akan membalas penat lelah anda dengan hadiah2 yang memang gilang gemilang sekali.. Tak percaya? You better believe it.. *ihiks*

Pemenang Pertama yang amat bertuah akan mendapat... tadaaaa..
(ya benar.. tiada yang benar melainkan yang benarrr belaka..)



Satu set lengkap pam Medela Harmony worth RM199..
(I really love this pump!! Amat senang diguna.. di waktu susah dan senangku..)


Pemenang Kedua pula akan mendapat...


Yada! yada! yada!
Satu set Bengkung Roda Mia worth RM50..
(I love this too..)

Tempat ketiga tak de ye.. Tapi ada 3 orang pemenang saguhati.. Dan hadiah2nya ialah.. Jeng.. jeng..

Saguhati 1:
(2 biji Storage Bottle 4oz Safety Plus)
Sesuai untuk EBM..

Saguhati 2:
(1 trial box of Cocoa Collagen Power Plus = 10 sachets)
*Kembalikan keperawananmu! Produk yang dasattt.. *hehe*
PERHATIAN - TIDAK SESUAI BAGI IBU YANG MENGANDUNG!

Saguhati 3:
(Buku Panduan Penyusuan Susu Ibu Bagi Ibu Bekerjaya)
-A must have book! Very useful for newbies..

*PERHATIAN: Penganjur berhak untuk menukar hadiah di atas dengan hadiah lain yg sama nilainya seandainya pada hari kejadian stok tidak ada dalam tangan atau kata lain stok dah habis.. *sigh*

Jadi, apa tunggu lagi? Bertindak lah sekarang sebelum semuanya terlambat.. *wink, wink,wink* Gudlak Bondas!