Set Yang Lengkap Untuk Ibu!

12:17 PM 6 Comments A+ a-


*Sweet Bonda Complete Set*

Okay, apa yang baru di Sweet Bonda kali ini? Seperti gambar di atas, itu adalah complete set bagi ibu2 yang pertama kali ingin mempunyai peralatan mengepam di ofis. Apa yang ada dalam set ni?

1. Pam Medela Harmony (Value Pack) RM175
2. Moms Precious Cooler Kit Covertible Sling (Big) RM69
3. 3 MLO Ice Packs RM38
4. 6 MLO Storage Bottles RM39

Total semua kalau ditambah ialah RM321. Berbaloi kan? Dapat semua dalam satu set.

Tapi saya ingin memberikan harga yang jauh lebih murah. Mudah2an dengan ini ibu2 semua lebih bersemangat untuk menyusukan si manja.

*MP Cooler Kit Convertible Sling ~New & Improved*

Sekarang saya akan kurangkan satu persatu dan anda lihat adakah ianya berbaloi untuk anda ataupun tidak.

1. Pam Medela Harmony (Value Pack) RM175 - RM170 (Save RM5)
2. Moms Precious Cooler Kit Covertible Sling (Big) RM69 - RM53 (Save RM16)
3. 6 MLO Storage Bottles RM39 - RM29 (Save RM10)
4. 3 MLO Ice Packs RM38 - RM28 (Save RM10)

Bagaimana? Murah tak? *hehe*

Saya rasa ibu2 pasti teruja melihat nombor2 yang berwarna merah itu kan? Jadi mari kita tambah bersama2.
Rm170 + RM53 + RM29 + RM28 = RM280.
Wow RM280?!

Percaya atau tidak memang itu lah harganya.
Harga bagi complete set ini ialah RM280 sahaja RM300 *bermula 1 Jun 2011.

Jadi apa tunggu lagi? Sila dapatkan satu untuk anda, atau isteri anda ataupun nak dihadiahkan pada kawan2, adik, makcik dan sesiapa pun hari ini juga. Semestinya pembelian ini berbaloi2 untuk semua! :)

*Botol yang comel & semestinya BPA-Free*

Jadi kalau ibu2 berminat, jangan lupa untuk scroll page ini sehingga ke bawah dan boleh isi order form yang telah disediakan ya.

Di harap pembelian ini berbaloi2 buat anda.

*Kerana Babymu Lebih Berharga* :)



6 Sweet Bonda berkata-kata

Write Sweet Bonda berkata-kata
shaheeda
AUTHOR
Wednesday, April 06, 2011 delete

assalammualaikum..

nk tnya, promosi nih smpai bila??? kalo nk beli ujung bulan nih ada lagi tak?

Reply
avatar
Lin Chalo
AUTHOR
Thursday, April 07, 2011 delete

wassalam shaheeda,

InsyaAllah masih ada lagi. no worries ya :)

Reply
avatar
ally
AUTHOR
Wednesday, April 13, 2011 delete

salam..sy nk tnye..klu sy just nk bli MP bag je ngn ice pack blh tak??yg lain2 sy dh beli lah puan..kalau blh, brape harga ek??yg harga less ke before less??

Reply
avatar
shaheeda
AUTHOR
Tuesday, April 26, 2011 delete

lokasi kat mana ye?? bole COD tak?

Reply
avatar
Lin Chalo
AUTHOR
Thursday, April 28, 2011 delete

Salam Ally; Dear if nak beli cooler bag set boleh no problem.. Rm125 aja..

Shaheeda; Saya duduk di bandar tun hussein onn saja.. meh la.. :)

Reply
avatar
shaheeda
AUTHOR
Thursday, April 28, 2011 delete

kalo tmasuk pos laju baper ye kak? husband tak biasa plak area bandar tun hussein onn nih :P

Reply
avatar