Mudahnya Membina Kerjaya Bersama Shaklee - Mengapa Shaklee Semakin Menjadi Pilihan Ramai Orang?

9:14 AM 1 Comments A+ a-Adakah Shaklee sebuah kerjaya??? Bolehkah kita membina kerjaya bersama Shaklee? Jawapannya sangatlah mudah... iaitu pilihan di tangan anda. Apa yang pasti sejak dahulu lagi Shaklee telah menawarkan peluang pendapatan lumayan jika kita berkecimpung dengan serius dalam Shaklee.


Kualiti Produk Yang Sentiasa Semulajadi, Selamat Dan Berkesan

Terima kasih kepada kualiti produk Shaklee yang menjadi tunjang kepada Shaklee selama ini. Shaklee telah menyumbangkan lebih kurang USD 300 juta setiap tahun untuk tujuan penyelidikan dan pembangunan sahaja bagi memastikan produk Shaklee sentiasa relevan dari semasa ke semasa. Para saintis juga bekerja keras setiap masa untuk sentiasa memantau mutu dan kualiti produk.

Antara barisan para Saintis Shaklee


Keberkesanan produk Shaklee juga bukan sekadar cakap saja, ataupun testimoni semata-mata tetapi telah diiktiraf oleh pihak ketiga, termaktub dalam jurnal nutrisi dan kesihatan dan telah dilakukan ujian klinikal berkali-kali

Baca : Sijil Halal Produk Shaklee

Jadi, bila kualiti produk dah mantap... memang takde masalah untuk dapatkan regular customer yang sentiasa beli dan consume produk Shaklee. Yang penting dapatkan nasihat yang betul mengenai cara pengambilan sesuatu produk itu dan tahu macam mana sesuatu produk itu berkesan pada tubuh kita.


Pelan Pemasaran Yang Adil Dan Saksama

Selain daripada kualiti produk yang terbukti berkesan, Shaklee juga mempunyai pelan pemasaran yang adil untuk semua orang tidak kira samada mereka dah lama jadi ahli mahupun jika mereka baru saja jadi ahli. Sebab itu dalam Shaklee jika downline lebih maju dan income lebih banyak daripada upline adalah perkara biasa. Yang penting, siapa usaha lebih akan dapat hasil yang lebih.

Selain itu, upline juga tidak layak mendapat bonus kumpulan sekiranya bonus downline melebihi bonus upline. Ini bertujuan untuk mengelakkan upline goyang kaki dan mengaut hasil usaha downline. Untuk ahli yang dah perform pula, upline hanya boleh claim Leadership Bonus sahaja dan tidak boleh claim dari bonus kumpulan.Orang lama dalam Shaklee
Kredit foto : FB Haji Roslan

Pelan Pemasaran yang adil inilah menyebabkan Shaklee masih wujud dan kukuh di Malaysia dari tahun 1995 hingga kini. Inilah yang menyebabkan Shaklee berbeza dengan MLM lain dan sebab itulah Shaklee semakin menjadi pilihan ramai orang yang ingin membina atau memulakan kerjaya.


Bisnes Shaklee Di Mana-Mana Saja

Kebanyakan MLM yang konvensional memerlukan kita untuk berjumpa dengan ramai orang dan juga kerap keluar rumah. Mereka yang bekerja juga kadang kala tidak lari daripada cara bekerja begini iaitu berjumpa dengan orang dan semestinya keluar dari rumah.

Mendapat Bonus Kereta Shaklee dari rumah


Tapi di Shaklee, kita mempunyai pilihan untuk membuat bisnes Shaklee secara online. Pelbagai medium seperti blog, facebook, twitter, instagram perlu dimanfaatkan sepenuhnya untuk tujuan bisnes. Sebab itulah, ramai surirumah memilih Shaklee sebagai kerjaya mereka dari rumah.

Dengan teknik pemasaran yang betul.... Insya Allah, perkongsian kita berkenaan kebaikan produk di alam maya akan sampai kepada audience yang betul dan mereka yang memerlukan produk Shaklee. Sangatlah mudah buat bisnes Shaklee ni kalau kita buat dengan teknik yang betul.

* Nota : Blog penting untuk bisnes jangka masa panjang. Kelas asas blog akan diadakan dari semasa ke semasa


Ganjaran Dan Penghargaan Yang Diterima

Sebagai ahli Shaklee, setiap bulan akan ada mata ganjaran yang terkumpul sehingga 12 bulan. Setelah mata ganjaran ini dikumpul, kita boleh claim dengan Shaklee samada untuk pergi umrah dan ziarah, percutian dalam dan luar negara dan juga untuk menghadiri persidangan semuanya 100% percuma.

Trip ke Los Angeles dan San Francisco 100% percuma

Shaklee Adalah Family Business

Ya.... jika seorang isteri mendaftar jadi ahli Shaklee, secara automatiknya pasangan hidup mereka akan menjadi ahli bersama. Shaklee menggalakkan bisnes Shaklee dijalankan bersama-sama dengan keluarga. Tambahan pula, pendapatan daripada Shaklee boleh diwariskan kepada anak cucu.

Ziarah Dubai bersama keluarga
Sumber : anakkuwiraku.com

Selain itu, mereka yang menjalankan bisnes Shaklee secara online juga akan sentiasa dekat dengan keluarga, melihat anak-anak membesar depan mata, mengambil dan menghantar anak ke sekolah, masak makanan berkhasiat di rumah dan macam-macam lagi.

Ahli keluarga juga akan mendapat diskaun Mata Ganjaran Shaklee untuk menggalakkan ahli keluarga turut serta dalam program-program Shaklee, percutian di dalam dan luar negara dan juga ketika menunaikan Umrah/Ziarah.


Latihan-Latihan Perniagaan Dan Produk

Setiap bulan Shaklee akan buat pelbagai jenis latihan samada berkaitan perniagaan ataupun berkaitan produk untuk ahli Shaklee di seluruh Malaysia. Latihan perniagaan akan dikendalikan oleh pegawai bahagian pemasaran manakala latihan berkaitan produk akan dikendalikan oleh pakar-pakar nutrisi yang dilantik.

Majlis Graduasi sebagai Certified Product Trainer


Jadi, Pengedar Shaklee bukan hanya tahu menjual produk semata-mata, sebaliknya Pengedar Shaklee mampu memberikan konsultasi dan khidmat nasihat berkenaan nutrisi dan juga kesihatan. Pengedar Shaklee juga mampu menjadi pemimpin perniagaan dan menjadi mentor kepada mereka yang benar-benar serius ingin memulakan kerjaya bersama Shaklee.

Baca : Certified Product Trainer


Kesimpulannya sangatlah mudah untuk membina kerjaya bersama Shaklee. Apa yang penting teknik dan cara yang digunakan perlulah tepat dan betul memenuhi kehendak semasa. Anda ingin membina kerjaya bersama Shaklee? Hubungi kami untuk butiran terperinci sekarang!PM kami di FB : SweetBonda
SMS/Whatsapp : 014-338 6810
Luv,

1 Sweet Bonda berkata-kata:

Write Sweet Bonda berkata-kata
Tuesday, August 25, 2015 delete

Memang best join Shaklee ni :)

Reply
avatar