Kelebihan Daftar Keahlian Shaklee

2:08 AM 0 Comments A+ a-


surirumah 5 angkaSaya telah menyertai Shaklee semenjak Januari 2012 dan alhamdulillah kini saya sudah mampu untuk menjana pendapatan 5-angka; walaupun saya cuma beroperasi sepenuhnya daripada rumah sahaja. Saya akan menunjukkan kepada anda apakah kelebihan daftar keahlian Shaklee ini.

Di Shaklee, saya percaya setiap ahli Shaklee yang berdaftar mempunyai peluang yang sama rata untuk berjaya dan mampu untuk meraih pendapatan yang mereka idam-idamkan. Tiada kerja yang mudah di dunia ini. Bagi saya setiap kesusahan pasti akan disertai dengan kesenangan. Walaupun Shaklee ini adalah syarikat MLM, tetapi tidak ada istilah 'kaya cepat' ataupun 'di atas menindas yang di bawah'. Buktinya, sudah ramai yang berjaya dan sukses dengan bisnes ini. Anda boleh terus Bekerja Dari Rumah, Dan Menjadi Isteri, Ibu dan Businesswoman dalam masa yang sama!

Alhamdulillah Shaklee merupakan satu syarikat yang hebat & kukuh kerana selain mempunyai sistem yang adil, Shaklee juga mempunyai produk yang sangat berkualiti. Sebagai rujukan, anda boleh melihat website Shaklee Malaysia yang hebat ini.

Sistem yang adil - Dalam Shaklee, sekiranya anda bekerja kuat dan berusaha dengan gigih, anda mampu untuk meraih pendapatan yang lebih banyak daripada 'upline' anda ataupun menduduki 'rank' yang lebih tinggi daripada 'upline' anda. Ternyata bukan sistem piramid ataupun sistem yang menindas 'downline'. Ini bisnes anda, jadi terpulang kepada anda untuk bagaimana mahu memajukannya. 

Produk yang berkualiti - Produk Shaklee merupakan produk yang sentiasa SEMULAJADI, sentiasa SELAMAT dan sentiasa BERKESAN. Dan yang paling penting, ianya HALAL. Saban tahun, Shaklee membelanjakan berjuta-juta duit hanya untuk membuat kajian ke atas produknya. Jadi tidak hairanlah produk Shaklee sangat berkualiti dan dipercayai ramai.


Saya berminat. Bagaimana saya mahu menyertai Shaklee?


Sekiranya anda berminat untuk menjadi salah seorang ahli Shaklee dan ingin menyertai 'My Awesome Team - Polaris', anda boleh membayar menyertainya melalui: 

♥ Yuran Keahlian: 

i- Pendaftaran keahlian - RM 65 (Member Kit) + RM 10 (WM) / RM 20 (EM) Postage 

Atau 

ii- Pembelian 200UV - Keahlian PERCUMA 


Apakah Kelebihan Yang Saya Dapat Sekiranya Saya Menjadi Ahli Shaklee?

♥ Kelebihan Menjadi Ahli: 

ツ Keahlian seumur hidup* 

ツ Potongan harga produk Shaklee sehingga 30% 

ツ Peluang menjana pendapatan lumayan 
- Cash Bonus (Income 3-4-5 Angka) 
- Car Bonus 
- National - International/Umrah Convention (Percutian bertaraf 5 bintang) 


Apakah Kelebihan Sekiranya Saya Mendaftar Di Bawah Jaringan Kumpulan Polaris? (Di bawah bimbingan saya)

ツ Akses kepada group tertutup dan eksklusif di FB/WhatsApp: Polaris: Group khas untuk rakan bisnes kami: 

- Kelas bimbingan untuk memulakan perniagaan 
- Berkongsi tips/sharing dalam marketing, pengalaman rakan bisnes yang lain, product knowledge, cara konsultasi, motivasi dan sebagainya 
- Akses kepada group WhatsApp untuk memudahkan sebarang pertanyaan/kemusykilan 

ツ Group kami 'mesra-keluarga'

- Kebanyakan ahli group kami terdiri daripada ibu-ibu yang berusaha mahu meluangkan masa kepada keluarga. Setiap aktiviti/seminar yang dilakukan anak-anak dan suami tetap diutamakan. Dan dalam masa yang sama bisnes juga didahulukan! Ini adalah nadi dan sumber kejayaan kepada kami! ♥ 

♥♥ Kami sangat mengalu-alukan kepada yang benar-benar mahu meningkatkan kualiti kesihatan dan meningkatkan ekonomi keluarga

♥♥ Di dalam kumpulan kami sudah ramai yang berjaya dan sudah ramai yang telah/akan menjadi WAHM (Work-At-Home-Mom) dengan pendapatan 4-5 angka

♥♥ Bekerja cuma daripada rumah sambil menjaga & mengurus rumahtangga, suami dan anak-anak. 

♥♥ Yang PENTING sekali WAJIB ada sifat FOKUS, KEMAHUAN YANG TINGGI, BERSUNGGUH-SUNGGUH dan PERCAYA PADA DIRI SENDIRI. [Kami tidak menjanjikan anda income 3-4-5 angka sekiranya anda tidak ada sifat-sifat di atas]

Too good to be true??? 

Yes. Memang Shaklee sangat BEST kerana sudah ramai yang mampu menjana 5 angka walaupun hanya seorang SURIRUMAH! Anda boleh melihat ahli kumpulan kami yang gembira dan semakin sukses di Facebook kami. Semakin ramai yang berjaya bekerja sepenuhnya daripada rumah!

Jom sertai kami sekarang! 

Anda boleh add & PM saya di FB (Lin Chalo) untuk pertanyaan lebih lanjut ataupun boleh terus mengisi (Borang Keahlian Shaklee)


Your Shaklee Independent Distributor; 


♥ Lin Chalo & Alizal (ID 868992)
✆ SMS/WhatsApp (preferred) : 014-3386810 
✉ Email: sweet.bonda@yahoo.com