SET D: Testimoni Muka Semakin Glowing dan Flawless

5:49 PM 1 Comments A+ a-


Adik ini baru berusia 21 tahun dan telah mencuba Set D - Skincare Set (Vitamin C, Vitamin E dan B- Complex) + Omega Guard selama hampir sebulan. Dan di bawah ini adalah testimoni yang dia kongsikan di atas kebaikan yang dia perolehi.

(MAHU MENGETAHUI APAKAH KELEBIHAN SET D? KLIK SINI)

Salam semua :)

Saya nak share feedback saya lepas hampir sebulan guna Shaklee trial pack vit b complex, vit c dan vit E + omega guard. Mungkin ada yang ckp saya baru 21, so tak perlu makan suplemen tu, ini. Tapi saya sangat concern mengenai kesihatan sebab prevention is better than cure, isn't? :)

Muka saya jenis combination dan acne prone skin terutamanya kat area dahi. Masa PMS memang stress sebab acne banyak kat area dahi. :( tumbuh bukan main subur, nak hilang memang lama pastu ada tinggal parut. Area pipi pulak kering dan bila saya apply medium coverage foundation, jadi tak rata dan lepas 2 3 jam muka jadi tak best dah.

Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee. PMS bulan ni tak keluar jerawat banyak macam sebelom2 ni, setakat 1-2 tu biasalah kan, yeay! kakak2 pun tegur bila saya lepas pakai foundation, muka nampak glowing dan flawless. :) Padahal pakai medium coverage type foundation je.hihi. Tapi akhir2 ni keluar rumah cuma pakai sunblock dan jarang dah pakai foundation kecuali ada special event je. Less is more :)

gambar kiri masa bulan Feb 2012 dan kanan masa Jun 2012.Mungkin tak banyak changes tapi I’m just sharing :) I’m very happy with my skin now and looking forward to try another Shaklee’s supplements. Thanks to Nadiah Suhaidi for the guidances and advices. :)

Cantik dari dalaman pasti akan terpancar sehingga ke luaran kan?

Apa yang kita makan, itulah yang akan terpamer pada zahiriah kita.

Jadi mommies, adik adik manis, kalau anda rasa mahu sihat dan cantik, boleh lah mencuba set D ini. Selain daripada kecantikan sebenarnya setiap vitamin ini mempunyai khasiatnya yang tersendiri dan mampu 'menutupi' kekurangan zat-zat yang diperlukan oleh badan kita.

Oh ya! Sekiranya anda mahu mempunyai kekangan kewangan atau mahu mencuba saja dulu, saya ada solusinya. Jom hubungi saya ya. (^_^) 


Your Shaklee Independent Distributor; 
♥ Lin Chalo (ID 868992)♥ SMS/WhatsApp (preferred) : 014-3386810♥ Blog: http://SweetBonda.blogspot.com/♥ Email: sweet.bonda@yahoo.com

1 Sweet Bonda berkata-kata:

Write Sweet Bonda berkata-kata
Anonymous
AUTHOR
Sunday, July 08, 2012 delete

sy mgandung 26mggu. blh ke amk supplement ni ye sbb jgn kate kulit muka.. sluruh kulit anggota teruk.kaki n tgn kering truk.badan naik jrawat pasir n kdg2 ade yg bgkak sakit.dh pg clinic n pki mcm2 sabun mhal+losyen tp mkin truk. mke pn naik biji2 mcm ruam. tlg advice sy

Reply
avatar