Testmoni: Set Kecantikan Shaklee

11:39 AM 1 Comments A+ a-


Antara set yang paling laris di SweetBonda adalah Set D: Skincare Set kami. 
Ternyata ramai yang sangat suka menjaga kecantikan kan. Alhamdulillah kini ramai yang memilih untuk cantik daripada dalam dan luar. 

Dalam Set D ni ada 3 vitamin yang sangat-sangat elok untuk makanan kulit:

#1 - Vitamin C (180 biji)
#2 - B Complex (120 biji)
#3 - Vitamin E (120 biji)

Semua ada fungsi masing-masing tau. Jom KLIK SINI untuk maklumat lanjut mengenai vitamin ini.

Ok jom saya nak share satu testimoni seorang ibu yang mengamalkan set ini. Dah tak perlu compact powder ataupun foundation semua tu. Dia cuma guna moisturizer dan mascara je. Rasa lebih confident walaupun tanpa mekap yang tebal. Oh ya, ibu muda ni dah ada anak 4 tau. Tapi sekali tengok sangat flawless dan macam anak dara kan?

(KLIK UNTUK LEBIH JELAS)

Haa.. tau ramai yang dah teruja.. Kalau kulit dapat suplemen yang bagus, pasti kesannya pun marvellous!

Berminat mahu mendapatkan kulit secantik cik puan di atas?

Apa lagi, jom la hubungi saya sekarang juga.. (^_^)

# Anda ada kekangan bajet? Saya ada penyelesaiannya..

Your Shaklee Independent Distributor; 
♥ Lin Chalo (ID 868992)
♥ SMS/WhatsApp (preferred) : 
014-3386810
♥ Blog: http://SweetBonda.blogspot.com/
♥ Email: sweet.bonda@yahoo.com

1 Sweet Bonda berkata-kata:

Write Sweet Bonda berkata-kata
Anonymous
AUTHOR
Sunday, June 23, 2013 delete

Mana nk dpt brg ni..kedai dia kat mana..

Reply
avatar