BEST OFFER (21 SEPT - 15 OKT 2012): MEDELA HARMONY SEALED @ RM135 & SWEET BONDA MEDELA HARMONY COMPLETE SET @RM250

4:03 PM 1 Comments A+ a-

-BEST OFFER ENDS 15th OCTOBER 2012-


BEST PRICE . 100% BEST OFFER . BEST QUALITY


Mommies dearie.. Saya tau ramai yang suka dengan SweetBonda sebab selalu offer harga yang best2 kan? *hehe*

Ok untuk kali ini kami menawarkan harga yang saaaangat rendah pernah kami tawarkan (* tanpa perlu PWP) dan percayalah bahawa tawaran yang kami berikan ini adalah sangat berbaloi-baloi. Yeke? Iyee.. Sila baca kat bawah ni..


Medela Harmony Sealed: RM135 Only!



RM135 sahaja?? Wow! Ini benarrr sekali ya. Sape tau harga Medela Harmony kat luar? RM265 kan? Kalau online paling-paling pun RM180. 

Kenapa saya perlu beli Medela Harmony Sealed?

1. Kualiti Medela Harmony Sealed kami setanding dengan Medela Harmony dalam box tau. 
Sila baca perbezaan antara Medela Harmony Sealed & Medela in Box 

2. Harga RM135 ini sudah termasuk kos pos. 
(*kecuali Sabah dan Sarawak)

3. Harga normal yang kami tawarkan adalah RM155. 
Wah! Anda jimat RM20!

4. Medela Harmony adalah antara pam manual yang sangat digemari ramai ibu-ibu di dunia. Dan yang paling penting ianya bergred hospital!




SweetBonda Medela Harmony Complete Set: RM250 Only!


Mommies.. Percayalah cakap saya.. Anda tak akan dapat harga yang serendah ini kat luar dengan pam susu dan cooler bag yang sangat berkualiti ini.
Kenapa saya perlu beli SweetBonda Medela Harmony Complete Set?

1. Harganya yang saaangat murah.. RM250 sahaja..

Yeke? Jom cek kira-kira.

(Harga Sebenar)

Medela Harmony Sealed: RM155
Mom's Precious Cooler Bag Set: RM125
Postage: RM15
Total: RM295
* Tapi harga normal kami RM270 sahaja *

Harga best offer kami ialah RM250 sahaja.

RM295 - RM250 = RM45

Anda jimat RM45!

2. Set yang lengkap untuk anda mengepam di mana jua.

Dalam set ni semua dah ada. Anda akan dapat:

1 x Pam Medela Harmony
1 x Mom's Precious Cooler Bag
3 x Mom's Little One Ice Packs
6 x 5oz Mom's Little One Storage Bottles

Tak perlu fikir apa-apa dah.. *wink*

3. Harga RM250 ini sudah termasuk kos pos.
(*kecuali Sabah dan Sarawak)

* Sila baca pengalaman saya menggunakan SweetBonda Medela Harmony Complete Set ini

# Terma & Syarat

1. Tawaran ini sehingga 15 Oktober 2012 sahaja

2. Currently, stok Medela Harmony Sealed kami baru sahaja habis. 

#InsyaAllah bagi yang membuat tempahan sehingga 30 September 2012, pesanan anda akan kami pos kepada anda pada minggu pertama Oktober 2012-CLOSED

1. NOR ISMAWATI ISMAIL
2. NOR HAFIZA BINTI MOHD RADZI
3. AISHA BINTI MD ZAINOL
4. SITI SARAH BINTI NOOR MEAH
5. HARYANI IBRAHIM (SBCS)
6. SITI ZALINA BINTI GOVEL
7. NORASHIKIN HASAN
8. SHARIFAH YUHAIDA SYED HAMID
9. HARYANI RAZALI

#InsyaAllah bagi yang membuat tempahan sehingga 15 Oktober 2012, pesanan anda akan kami pos kepada anda pada minggu ketiga Oktober 2012

1. NOR FARIHANA
2. HASLIDA AIYUB
3. NUR SAYYIDAH (SBMC)
4. ASALIZA ARSAD
5. SITI BALQUISH
6. DIANA
7. SITI SHAMSUHA
8. AZMIRA (SBMC)
9. NOOR AZILA


3. Untuk mendapatkan best offer ini, anda perlu membayar full amount;

RM135 - Medela Harmony Sealed
RM250 - SweetBonda Medela Harmony Complete Set

4. Untuk membuat pesanan, sila isi form DI SINI

5.Di atas stok yang terhad kami menjual berdasarkan 1st come 1st serve sahaja

Untuk sebarang pertanyaan;

PM saya di Facebook

atau

SMS/WhatsApp (preferred) saya di 012-2233754 (Lin)



1 Sweet Bonda berkata-kata:

Write Sweet Bonda berkata-kata
Monday, September 24, 2012 delete

Medela Harmony ni mmg terbaek!!:)

Reply
avatar